X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Σβαρτζενέγκερ: Σταθερή κατάσταση μετά την 2η επέμβαση ανοικτής καρδιάς

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Άρντολντ Σβαρτζενέγκερ, μετά από την επέμβαση ανοικτής καρδιάς που υποβλήθηκε εκτάκτως.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ντάνιελ Κέτσελ, ο Σβαρτζενέγκερ πήγε στο ιατρικό κέντρο Σένταρ Σινάϊ την Πέμπτη για μια προγραμματισμένη αντικατάσταση βαλβίδας που είχε εγκατασταθεί αρχικά το 1997 στο τετραπλό μπάϊ πας που είχε υποβληθεί ο Άρνολντ, αλλά εμφανίστηκαν επιπλοκές που οδήγησαν στην επείγουσα επέμβαση.

Η βαλβίδα αυτή αντικαταστάθηκε επιτυχώς μετά από την νέα χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που είχε διάρκεια αρκετών ωρών και αυτή τη στιγμή ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης, αναρρώνει και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, δήλωσε ο κ. Κέτσελ.

Όπως έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξη του ο Άρνολντ, από την πλευρά της μητέρας του όλοι είχαν καρδιολογικά προβλήματα και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.

Ήταν παντρεμένος με την Μαρία Σράϊβερ από το 1986 έως το 2011 και απέκτησε 4 παιδιά μαζί της. Επίσης έχει ένα γιο ακόμα με την πρώην οικονόμο στο σπίτι τους που υπήρξε και η αιτία του χωρισμού με την γυναίκα του μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Οι επανελλημένες προσπάθειες του Άρνολντ για συγγνώμη στη Μαρία έπεσαν στο κενό και μετά από 25 χρόνια γάμου κατέληξαν στο διαζύγιο. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, διατηρεί από το 2015 σχέση με την φυσικοθεραπεύτρια Χέδερ Μίλιγκαν.

Ο Άρντολντ Σβαρτζενέγκερ που είναι σήμερα 70 χρονών, διέκοψε την καριέρα του ως αστέρας του κινηματογράφου, για να υπηρετήσει ως κυβερνήτης την πολιτεία της Καλιφόρνια από το 2003 έως το 2011.

Οι ταινίες του Κόναν ο Βάρβαρος, ο Κυνηγός και ο Εξολοθρευτής, εξακολουθούν να έχουν επιτυχία και πιστούς οπαδούς, όπως και ο ίδιος ο Σβαρτζενέγκερ.

Έχει διατηρήσει ακόμα την ενεργή δράση του στην πολιτική με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προώθηση του νόμου περί κατάργησης των όπλων στην Αμερική.

Σχετικά Άρθρα: