X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Η σπείρα νεαρών που έκλεβαν σπίτια ηλικιωμένων στα Άνω Λιόσια

Εξαρθρώθηκε τετραμελής σπείρα νεαρών από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, τα μέλη της οποίας λήστευαν σπίτια ηλικιωμένων στα Άνω Λιόσια.

Τά άτομα που συνελήφθησαν, εντόπιζαν τα σπίτια που έμεναν ηλικιωμένα άτομα και συνήθως πήγαιναν τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν ήταν μόνο οι ληστείες που έκαναν, αλλά χρησιμοποιούσαν και σωματική βία στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η σύληψη τους έγινε κατόπιν καταδίωξης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, με τα αδικήματα της ληστείας, σύστασης συμμορίας, παράνομη οπλοφορία, καθώς και απείθεια. Η τετραμελής σπείρα, αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμφθηκαν στον τακτικό ανακριτή.

Οι δράστες, ήταν 18, 20, 20 και 22 ετών. Στο σπίτι του δεκαοκτάχρονου η αστυνομία βρήκε ασύρματο ενδοεπικοινωνίας, που χρησιμοποιείτο για συννενόηση μεταξύ τους. Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί ληστείες σε 8 σπίτια στα Άνω Λιόσια και συνεχίζεται η έρευνα για περισσότερες παραβάσεις.

Παρακαλούνται οι πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τα άτομα που θα δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω, να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2102483217 Τμήμα Ασφάλειας Φυλής και 2106411111 Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ραφαήλ Βελή του Παναγιώτη και της Χρυσοβαλάντως. Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1998 στην Αθήνα.

Γεράσιμος Τσακίρης, του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας. Γεννήθηκε στις 20 Μαίου 1996 στην Αθήνα.

Γεώργιος Τσακίρης, αγνώστου πατρός και της Ειρήνης. Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1998 στην Αθήνα.

Χρυσοβαλάντης Μιχαλόπουλος, αγνώστου πατρός και της Μαρίας. Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2000 στην Αθήνα.

Οι οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες είναι πολύτιμες και διευκρινίζεται ότι θα υπάρχει το απόρρητο και η ανωνυμία της κάθε επικοινωνίας.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 19 Ιανουαρίου 2018 02:42

Σχετικά Άρθρα: