X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σκοπιανό: Μίκης Θεοδωράκης, η απάντηση για το συλλαλητήριο

Πρόσκληση από την Συντονιστική Επιτροπή του συλλαλητηρίου της Αθήνας, δέχθηκε ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για να μιλήσει στις 4 Φεβρουαρίου στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα.

Όπως αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της οργανωτικής ομάδας, ο Μίκης Θεοδωράκης θα απευθύνει τον χαιρετισμό του με ηχογραφημένο μήνυμα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, Κατόπιν εξουσιοδότησης του Συντονιστικού, ο προεδρεύων της Οργανωτικής Επιτροπής, Μιχαήλ Πατσίκας, επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη ώστε να του μεταφέρει την πρόσκλησή μας να παραστεί ως ομιλητής στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στην Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2018 στην πλατεία Συντάγματος.

Προσθέτουν επίσης, Ο Μίκης Θεοδωράκης, αφού εξέφρασε την περηφάνια του για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ελληνικού Λαού στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018, δεσμεύτηκε να απευθύνει τουλάχιστον χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα.

Παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες να δώσουν το παρόν σε αυτό το σημαντικότατο συλλαλητήριο για να διατρανώσουμε το μήνυμα πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Σχετικά Άρθρα: