X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ιταλία:Βρετανίδα τουρίστρια βιάστηκε ομαδικά από προσωπικό ξενοδοχείου

Σοκαρισμένη είναι η ιταλική κοινωνία, από την είδηση ότι μια Βρετανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από το προσωπικό του ξενοδοχείο στο Σορέντο της Ιταλίας, στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 50χρονης γυναίκας και τα στοιχεία της δικογραφίας, υπάλληλος του ξενοδοχείου που εργαζόταν στο μπαρ, πρόσφερε στη γυναίκα ποτό στο οποίο είχε βάλει ναρκωτικές ουσίες. Κατόπιν την οδήγησε σε κοντινή απομονωμένη πισίνα, όπου και την βίασε.

Μετά τον βιασμό της, την οδήγησε στο δωμάτιο που διέμενε, όπου εκεί περίμεναν και άλλοι συνάδελφοί του μαζί με άλλα άτομα που την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον. Μαρτυρίες της 50χρονης γυναίκας, αποκαλύπτουν ότι βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα στο δωμάτιο της.

Η άτυχη γυναίκα έκανε τις διακοπές της στο Σορέντο που είναι ένας προορισμός διακοπών για πολλούς Βρετανούς και σύμφωνα με τα στοιχεία το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2016 σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της ιταλικής πόλης.

Έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες, μετά από πολύμηνη έρευνα της ιταλικής αστυνομίας και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η δίκη τους. Όσο για τους υπόλοιπους επτά που συμμετείχαν στον βιασμό της Βρετανίδας τουρίστριας, οι συνεργοί τους δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα τους και ο λόγος μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.

Άνδρας που εργαζόταν στο μπαρ του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, σέρβιρε την 50χρονη και την κόρη της ποτά που περιείχαν υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια των υπνωτικών, την οδήγησε σε έρημη κοντινή πισίνα και την βίασε. Αφού την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν και άλλα άτομα μεταξύ των οποίων και συνάδελφοί του, την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.

Την πράξη αυτή με την κακοποίηση της Βρετανίδας τουρίστριας, ανέβασαν με βίντεο με την ονομασία Bad Habits στο WhatsApp, όπου διάφοροι άλλοι άνδρες τους επαινούσαν για το έργο τους με σχόλια. Τα πρόσωπα των βιαστών δεν ήταν καλυμμένα στο βίντεο και έτσι αναγνωρίστηκαν από την Αστυνομία.

Μετά από εξέταση της γυναίκας, βρέθηκε να υπάρχει DNA από περισσότερους άνδρες και όχι από τους πέντε που έχουν συλληφθεί και η αρχές κάνουν προσπάθειες για την ταυτοποίηση τους.

Σχετικά Άρθρα: