X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πορεία οπαδών του Σώρρα και επεισόδια αντιεξουσιαστών στο Αγρίνιο

Μετά το κάλεσμα του Αρτέμη Σώρρα για συγκέντρωση των οπαδών του Ελλήνων Συνέλευσις στο Αγρίνιο, συγκεντρώθηκαν γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων της πόλης, περισσότεροι από 400 υποστηρικτές του.

Οι οπαδοί του Σώρρα έφτασαν στο Αγρίνιο με τα αυτοκίνητα τους και πέντε πούλμαν από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πραγματοποίησαν πορεία κρατώντας σημαίες, πανό και πλακάτ, με συνθήματα για την λύση του Ελληνικού χρέους μέσα από το μυθικό ποσό των 600 δισεκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα πρέπει να εισπραχθεί από την Ελληνική κυβέρνηση.

Θυμίζουμε, πριν από λίγο καιρό, την κωλοτούμπα του κ. Σώρρα, που κάλεσε και διέταξε τους οπαδούς του και όλους τους Έλληνες να πάνε και να πληρώσουν οι ίδιοι τα χρέη τους, χωρίς να διευκρινήσει αν αυτό ήταν στα γραφεία του ή στις αρμόδιες υπηρεσίες και τράπεζες.


Την ώρα που γινόταν η συγκέντρωση, 30 νεαροί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν την δική τους αντιφασιστική πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν λάβει μέτρα ασφαλείας για να μην συναντηθούν οι δύο πορείες, αλλά δέχθηκαν επίθεση από τους κουκουλοφόρους.

Τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων, πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Οι επαγγελματίες της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν, ώρες που τα καταστήματα τους ήταν ανοιχτά. Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 21 Ιανουαρίου 2018 00:01

Σχετικά Άρθρα: