X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Καταδικάζουμε έντονα τη νέα αδεια στο Δ. Κουφοντίνα

Οι ΗΠΑ, εκφράζουν μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ την έντονη καταδίκη τους για τη χορήγηση της πρόσφατης εξαήμερης άδειας από τη φυλακή στον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη που έχει καταδικαστεί πέντε φορές ισόβια, κάνοντας λόγο για μια επαίσχυντη αδικία σε βάρος των οικογενειών των θυμάτων.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ, αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για τη νέα άδεια των 6 ημερών του Κουφοντίνα, ότι:

«Καταδικάζουμε έντονα την πρόσφατη χορήγηση άδειας στον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για πολλαπλές δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένου μελών του προσωπικού της αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των θυμάτων – οι τρομοκράτες δεν πρέπει να κάνουν διακοπές από τη φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χέδερ Νάουερτ.

Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας ή αλλιώς Λουκάς της 17 Νοέμβρη, πήρε την περασμένη Κυριακή νέα άδεια έξι ημερών εκ των οποίων οι δύο μέρες είναι οδοιπορικά από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου που κρατείται το τελευταίο διάστημα. Η άδεια του άρχισε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και λήγει την Παρασκευή.



Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουνίου 2019 02:03

Σχετικά Άρθρα: