X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Επεισόδια με συμπλοκές οπαδών στην Αθήνα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε οπαδούς, 24 ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τoν ΠΑΟΚ.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία Καραϊσκάκη και σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή ήταν ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Εκεί άρχισε το κυνηγητό στα στενά της περιοχής και η ανταλλαγή φωτοβολίδων και λοιπών αντικειμένων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Στο σημείο, ακολούθησε παρέμβαση των ΜΑΤ και χρειάστηκε να κάνουν χρήση χημικών, προκειμένου να διαλυθούν οι χούλιγκανς, που έβαζαν και φωτιές σε κάδους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις συμπλοκές που υπήρξαν προκλήθηκαν υλικές ζημιές καθώς και τραυματισμοί.

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων, προσπάθησαν να πάνε μέχρι τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, όποου εκεί ήταν αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται, ότι χθες Πέμπτη 10 Μαίου, κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ που επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επεισόδια με την αστυνομία, ενώ το πρωί της Παρασκευής ένταση υπήρξε ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Μαΐου 2018 00:15

Σχετικά Άρθρα: