X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Τα καινούργια συλλεκτικά γραμματόσημα της ταινίας Star Wars

Μια σειρά από γραμματόσημα του.. άλλου κόσμου έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στα ταχυδρομεία, για να γιορτάσουν την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάϊ. Διαθέτουν εικόνες από ανδροειδή και άλιενς από την τελευταία, όπως τουλάχιστον λένε ταινία και είναι για επιστολές που θα πηγαίνουν πολύ – πολύ μακριά, μέχρι και στο μέλλον..


Τα οκτώ νέα γραμματόσημα, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικά συλλεκτικά αντικείμενα, έχουν σχεδιαστεί από τον Βρετανό καλλιτέχνη Μάλκομ Τουίν. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα αγοράσουν ηλεκτρονικά ή στο ταχυδρομείο. Το κεντρικό ταχυδρομείο του Λονδίνου, λέει ότι τα γραμματόσημα γιορτάζουν τη μεγάλη συμβολή των βρετανών κινηματογραφιστών και ηθοποιών στην ταινία Οι Τελευταίοι Τζεντάϊ.

Ο Μάλκομ Τουίν, δημιούργησε επίσης και την προηγούμενη συλλογή γραμματοσήμων Star Wars το 2015 για να συμπέσει με την κυκλοφορία του Star Wars: Η Αφύπνιση της Δύναμης. Ορισμένα δώρα που έχουν οι συλλογές περιορίζονται σε 750 πακέτα αγορών μόνο, οπότε λίγοι είναι αυτοί που θα προλάβουν να τα πάρουν στα χέρια τους. Δεν είναι όπως στα συλλεκτικά γραμματόσημα του Game of Thrones, που θα είναι 1.500 διαθέσιμα.

Οι φανς της ταινίας θα πληρώσουν περίπου 6.50 £ για ένα πακέτο των οκτώ νέων γραμματοσήμων σε μια προστατευτική συσκευασία που περιλαμβάνει στοιχεία για τους χαρακτήρες από τις ταινίες και εικόνες. Οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες έχουν κρυμμένες λεπτομέρειες που είναι ορατές μόνο κάτω από λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας UV.

Βίντεο από την ταινία Οι Τελευταίοι Τζεντάϊ

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 6 Ιανουαρίου 2018 13:48

Σχετικά Άρθρα: