X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή-Καταζητείται ο αδερφός του- Vid

Μετά από πέντε μήνες, η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο δράστη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας, ενώ βρισκόταν μέσα στο στο Smart αυτοκίνητο του.

Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, είναι 31χρονος Βούλγαρος και για μεγάλο διάστημα κρυβόταν σε διάφορα σημεία των νοτίων προαστίων. Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ σε ξενοδοχείο των στη Γλυφάδα και οδηγήθηκε για ανάκριση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αύριο Παρασκευή το πρωί θα γίνει αναλυτικά η παρουσίαση της υπόθεσης.

Όταν ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή αντιλήφθηκε τους άνδρες της αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο, αλλά τελικά συνελήφθη. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται και ο 35χρονος αδελφός του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκείνος βοήθησε τον 31χρονο να διαφύγει μετά την εκτέλεση.

Τα δύο αδέλφια, επέστρεψαν στη Βουλγαρία αμέσως μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία, αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκτιμάται, ότι ο 35χρονος βρίσκεται ακόμα στη Βουλγαρία. Η εκτέλεση του Γιάννη Μακρή, είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του στη Βούλα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν ο σύζυγος του μοντέλου Βικτώρια Καρύδα, που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Την ώρα της δολοφονίας, η Βικτώρια βρισκόταν σε επίδειξη γνωστού οίκου μόδας και όταν έμαθε για την εκτέλεση του συζύγου της επέστρεψε αμέσως στο σπίτι, αλλά ο Μακρής ήταν ήδη νεκρός.

Την ημέρα της δολοφονίας, ο 46χρονος Γιάννης Μακρής που ήταν γνωστός και με το παρατσούκλι ο «Αυστραλός», είχε μόλις μπει στο αυτοκίνητο του με πρόθεση να παραστεί στα εγκαίνια υποκαταστήματος της εταιρείας security «My Services» που ήταν μέτοχος και εδρεύει στην Καλλιθέα.

Ο Μακρής στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα, είχε εμπλακεί το όνομα του για κοκαΐνη. Είχε ζήσει για κάποια χρόνια και στην Αυστραλία, όπου είχε και εκεί κατηγορηθεί για τα ίδια αδικήματα.

Το καλοκαίρι του 2016, ο 46χρονος παντρεύτηκε στη Μύκονο τη Βικτώρια Καρύδα, που έχει διαπρέψει σαν μοντέλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ, Γερμανία και έχει πάρει μέρος στα καλλιστεία του Ant1 κερδίζοντας τον τίτλο Μις Τουρισμός. Από το γάμο τους, απέκτησαν δύο παιδιά και η Βικτώρια δήλωνε πολύ ευτυχισμένη και ήθελε να κάνουν και τρίτο παιδί.

Ο εκτελεστής, τον πλησίασε την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητο του και τον πυροβόλησε. Ο Μακρής προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο και να ξεφύγει, αλλά τότε ο δολοφόνος του του έδωσε τη χαριστική βολή.

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή έγινε σε κλειστό κύκλο στο νεκροταφείο Ρόκγουντ στο δυτικό Σίδνεϊ στην Αυστραλία και τάφηκε δίπλα στην αδελφή του Βίκυ, που είχε πεθάνει από λευχαιμία πριν 30 χρόνια. Είχαν παραστεί οι γονείς του, η σύζυγος του Βικτώρια Μακρή και ο γιος του από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο γάμος του Γιάννη Μακρή και της Βικτώριας Καρύδα στη Μύκονο.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Απριλίου 2019 20:39

Σχετικά Άρθρα: