X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Σύλληψη τριών 15χρονων ημεδαπών σε επίθεση λεωφορείου

Συνελήφθησαν προχθές Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 τις απογευματινές ώρες στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού, τρεις 15χρονοι ημεδαποί για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, οι ανήλικοι ημεδαποί δράστες έρριχναν πέτρες που προκάλεσαν την θραύση υαλοπίνακα λεωφορείου του Ο.Σ.Υ που εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή. Στη συνέχεια ετράπησαν σε φυγή αλλά εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθησαν.

Αυτή είναι μία από τις επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ στη διάρκεια δρομολογίων και μέσα υπάρχουν επιβάτες.

Ο οργανωτικός γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Χρήστος Φώτης, δήλωσε ότι, «Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αν είναι πιτσιρικάς που το κάνει για παιχνίδι ή κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα. Οι επιθέσεις γίνονται κοντά σε υπόγειες διαβάσεις για να μπορούν να διαφύγουν οι δράστες».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Σχετικά Άρθρα: