X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Εικοσιδιάχρονος παραλάμβανε ναρκωτικά ταχυδρομικώς..

Συνελήφθη 22χρονος που εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς παρήγγειλε και παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα που περιείχε πάνω από ένα κιλό κάνναβης.

Η συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδήγησε στη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες 15 Ιουνίου 2018, τη στιγμή ακριβώς που παραλάμβανε ταχυδρομικό δέμα από υποκατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και πενήντα γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για την παραπάνω ποσότητα είχε προηγηθεί τηλεφωνική παραγγελία από τον συλληφθέντα και τον 22χρονο συνεργό του και η αποστολή της πραγματοποιήθηκε από 29χρονο ημεδαπό από περιοχή του Νομού Αττικής.

Μετά την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 σιδερογροθιά,
  • 1 μαχαίρι τύπου πεταλούδα,
  • 1 τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • 1 μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης και
  • 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ο 22χονος συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιουλίου 2018 00:15

Σχετικά Άρθρα: