X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σύνταγμα: Αιματηρή ληστεία και μαχαίρωμα περιπτερά – Video

Αιματηρή ληστεία και τραυματισμός περιπτερά και φίλου του που βρισκόταν μαζί του στο περίπτερο, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου γύρω στις 21:30 σε περίπτερο στο Σύνταγμα.

Το περίπτερο βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας, πολύ κοντά στη Βουλή και ο άτυχος άνδρας έκανε την βάρδια του στο περίπτερο, όταν δύο Ιρακινοί πλησίασαν στο περίπτερο σαν πελάτες και άρχισαν να περιεργάζονται τα πράγματα που ήταν κρεμασμένα εξωτερικά του περιπτέρου.

Συγκεκριμένα, η προσοχή τους στράφηκε σε δύο καπέλα τα οποία και αφαίρεσαν και όταν ο περιπτεράς αντιλήφθηκε την κλοπή και τους ζήτησε να επιστρέψουν τα κλοπιμαία, οι δύο Ιρακινοί του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο χέρι.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα οι δύο Ιρακινοί είχαν ληστέψει δύο πολίτες στην οδό Σταδίου. Από τον πρώτο που είναι πιθανώς τουρίστας έκλεψαν ένα τσαντάκι και από τον δεύτερο αφαίρεσαν τα γυαλιά ηλίου του.

Οι δύο δράστες, συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για ληστεία. Όσο για τους δύο τραυματισμένους άνδρες, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό, όπου και νοσηλεύονται.

Σχετικά Άρθρα: