X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βόλος: Επεισόδια στην ομιλία Πετρόπουλου και Παπανάτσιου – Βίντεο

Οι κάτοικοι του Βόλου, επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή, στους υφυπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Πετρόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου, στην διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κτίριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Οι Βολιώτες, διαμαρτυρήθηκαν για την καύση των σκουπιδιών αναρτώντας πανό μπροστά στους ομιλητές που έγραφε, «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή» και φωνάζοντας συνθήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-volos.gr, οι διαμαρτυρόμενοι άπλωσαν μεγάλο πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών που έγραφε, «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή» αλλά και πολλά άλλα μικρότερα πανό, που κρατούσαν οι πολίτες που στηρίζουν τον αγώνα της επιτροπής.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υφυπουργός, χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός:». «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια.

Σχετικά Άρθρα: