X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώην βουλευτής του κόμματος δουλεύει σαν εργάτης στη Γερμανία

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το κόμμα Λαϊκή Ενότητα πριν τρία χρόνια, μένει πλέον μόνιμα στη Γερμανία και δουλεύει σαν εργάτης σε εργοστάσιο.

Ο κ. Σταθάς, ακολουθώντας την ΛΑΕ δεν εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015 και εγκατέλειψε την πολιτική. Ήταν ιδιαίτερος στο χώρο της Βουλής με της αριστερές απόψεις του και είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός, ότι κάθε μήνα προσέφερε το μισθό του από τον ιδιωτικό τομέα που εργαζόταν, στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.

Σαν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αρνηθεί την προσωπική φρουρά που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής, αλλά ζήτησε οι δύο αστυνομικοί που θα είχε σαν προσωπική του ασφάλεια, να προστεθούν στην δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου. Επίσης, με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, δεν είχε δεχθεί και το βουλευτικό αυτοκίνητο.

Σήμερα, ο Γιάννης Σταθάς, ζει και εργάζεται στο Βερολίνο. Είναι πλέον μετανάστης και βιομηχανικός εργάτης.

Σε ανάρτηση του, μέλος της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει στο Twitter:

Ο Γιάννης Σταθάς, λόγω της διαφωνίας του για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, αποχώρησε από το κόμμα το καλοκαίρι του 2015.

Σχετικά Άρθρα: