X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Παρίσταναν τους ταξιτζήδες και βίασαν γυναίκα

Απίστευτο αυτό το περιστατικό που συνέβη στο Northampton στην Αγγλία. Μια γυναίκα, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση γυρίζοντας από διασκέδαση ενώ έψαχνε για ταξί να γυρίσει στο σπίτι της. Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά της και οι δύο άνδρες που ήταν μέσα την κάλεσαν να μπει. Εκείνη σκέφτηκε μέσα στη νύχτα ότι ήταν ταξί και μπήκε.

Τους έδωσε την διεύθυνση της για να την πάνε στο σπίτι της, εκείνοι όμως την οδήγησαν σε μια ερημική τοποθεσία και αφού την βίασαν την άφησαν εκεί.

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της πόλης του Νόρθαμπτον. Η γυναίκα δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ, μετά από αυτό που της συνέβη και προσπαθεί να συνέλθει με την βοήθεια ψυχολόγου.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Mark Hopkinson, δήλωσε ότι αυτή ήταν μια φρικτή επίθεση σε μια γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν ασφαλής στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης.

Το επάγγελμα του οδηγού ταξί, πολλές φορές γίνεται μέσο εξαπάτησης, όπως και άλλες φορές, οι ίδιοι πέφτουν θύματα βίας, όπως με αυτόν στο Μιλάνο που του έκοψε ένας bodybuilder το αυτί.

Οι φερόμενοι ως οδηγοί ταξί είναι άφαντοι και παρόλες τις προσπάθειες της αστυνομίας τα ίχνη τους έχουν χαθεί.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Δεκεμβρίου 2017 02:56

Σχετικά Άρθρα: