X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με την μεγαλύτερη μάχη της χρονιάς

Ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησε κανονικά. Το κλίμα πριν από την έναρξη του αγώνα και μέσα στο γήπεδο ήταν αρκετά τεταμένο, και σημειώθηκαν περιστατικά, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο Κηφισίας και στην περιοχή της Νερατζιώτισσας.

Έγιναν ήδη δύο προσαγωγές, μια ενός οπαδού του ΠΑΟΚ για ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής και μια ενός οπαδού της ΑΕΚ κατά τον έλεγχο στις θύρες του γηπέδου του ΟΑΚΑ. Σημειώνεται ότι επεισόδια με συμπλοκές οπαδών, έγιναν και εχθές στην Αθήνα και προκλήθηκαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί.

Απόψε το απόγευμα λίγο πριν από τις 5, οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν εναντίον αυτοκινήτου που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Νερατζιωτίσσης. Μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, από την άλλη, πετώντας βόμβες μολότοφ και έβαλαν φωτιά σε οικόπεδο κοντά στο ΟΑΚΑ. Επίσης, πετούσαν μπουκάλια από τα παράθυρα των λεωφορείων σε αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας νέα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στους δρόμους γύρω από το γήπεδο.

Για τον αποψινό τελικό, ο Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ αποφάσισε να ξεκινήσει με τους: Μπάρκα, Μπακάκη, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Μάνταλο, Λιβάγια, Αραούχο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να ξεκινήσει με τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Κάνιας, Βιεϊρίνια.

Σχετικά Άρθρα: