X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Μ. Βρετανία: Μυστηριώδες και τρομακτικό πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή

Τρόμο προκάλεσε το πτώμα αδιευκρίνιστου πλάσματος σε όσους το αντίκρισαν. Ξεβράστηκε σε ακτή της Μεγάλης Βρετανίας και τα εφιαλτικά χαρακτηριστικά του δημιούργησαν μεγάλα ερωτηματικά, σχετικά με την ταυτότητα και το είδος του.

Το κουφάρι του θαλάσσιου τέρατος, βρέθηκε στις 23 Μαΐου από τα σκυλιά ενός ζευγαριού που έκανε βόλτα στην περιοχή. Έχει μήκος περίπου ένα μέτρο, τεράστια ουρά και πολύ μεγάλο κεφάλι. Η εικόνα του θυμίζει κροκόδειλο που έχει υποστεί μετάλλαξη για άγνωστους λόγους, αλλά παραπέμπει και σε άλλα είδη κητοειδών που είναι προς εξαφάνιση.

Δεκάδες κάτοικοι πήγαν να το δουν από κοντά στην παραλία Ρόσιλι της περιοχής Γκόβερ και αρκετοί τουρίστες το φωτογράφισαν και το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιστήμονες είπαν ότι ίσως είναι ένα άγνωστο είδος δελφινιού που έχει μείνει στην ακτή πεθαμένο πάνω από ένα χρόνο.

Την παραλία Ρόσιλι, επισκέπτονται πάρα πολλοί τουρίστες και λόγω των καιρικών συνθηκών, πολλές φορές έχουν ξεβραστεί στην ακτή περίεργα πλάσματα που δεν έχει διαπιστωθεί σε ποια κατηγορία ανήκουν. Προς το παρόν, το περίεργο αυτό πλάσμα που βρέθηκε στην ακτή, εξετάζεται για το DNA του.

Σχετικά Άρθρα: