X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια για το Μακεδονικό με τραυματισμό αστυνομικού

Επικράτησε ένταση κατά το τέλος της πορείας για την Μακεδονία στην πλατεία του Λευκού Πύργου, μετά την διεξαγωγή της 4ημερης συνόδου Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας. Ο Αλέξης Τσίπρας, συμμετείχε στη σύνοδο, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Στην πορεία, μεταξύ των διαμαρτυρομένων συμμετείχαν και κουκουλοφόροι, οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός στο πρόσωπο και να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η πορεία είχε ξεκινήσει τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης από τον Λευκό Πύργο. Οι πολίτες που έφθασαν λίγο μετά τις 8:00 με τα αυτοκίνητα τους, βρισκόντουσαν νωρίτερα και διαδήλωναν στο τέρμα των αστικών λεωφορείων, πλησίον του ΙΚΕΑ.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία, η κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει αποκατασταθεί και το χθεσινό επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει διαστάσεις. Μερικοί από τους διαδηλωτές όμως, παραμένουν ακόμη στην πλατεία στο Λευκό Πύργο.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:32

Σχετικά Άρθρα: