X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν στο Θερμαϊκό δύο άτομα από το Thessaloniki Pride

Δύο άτομα που συμμετείχαν στο Thessaloniki Pride, βρέθηκαν ξαφνικά στα νερά του Θερμαϊκού, όταν άγνωστοι τους έσπρωξαν και τους πέταξαν μέσα. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν από τον Λευκό Πύργο, μπροστά από γνωστό καφέ της περιοχής.

Σύμφωνα με τον ρεπορτερ του seleo.gr Θεολόγο Ηλιού, πρόκειται για συμμετέχοντες στο gay pride και τους έσπρωξαν τρία άτομα αφού πρώτα φώναξαν Θα πεθάνετε κι εσείς και τα τσιράκια σας. Στο σημείο βρέθηκε το λιμενικό και μαζί με περαστικούς, τα δύο άτομα περισυνελέγησαν σώοι.

Πρόκειται για δύο άντρες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride κι ο ένας από αυτούς είναι από την Βραζιλία. Αυτή την ώρα τα θύματα δίνουν κατάθεση σε αστυνομία και λιμενικό ενώ οι τρεις δράστες που τράπηκαν σε φυγή, αναζητούνται.

Oi δύο άνδρες μετά την διάσωση τους ανέφεραν: Περπατούσαμε ανυποψίαστοι στην άκρη της παραλίας, όταν πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί. Πρώτα έσπρωξαν στην θάλασσα τον έναν από εμάς που κρατούσε την σημαία του gay pride και στην συνέχεια και τον άλλον.

Στην κεντρική φωτογραφία, είναι τα δύο θύματα της επίθεσης με καλυμμένα τα πρόσωπα, όπως το ζήτησαν οι ίδιοι.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα άτομα στην περιοχή, τους οποίους προσήγαγαν ως ύποπτους στο αστυνομικό μέγαρο.

Σχετικά Άρθρα: