X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη που πουλούσε παντόφλες

Πρόστιμο 200 ευρώ επιβλήθηκε στην 90χρονη γυναίκα που συνελήφθη την Πέμπτη 21 Μαρτίου και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης, επειδή πουλούσε χωρίς άδεια τερλίκια (μάλλινες Ποντιακές παντόφλες), στη λαϊκή των Αμπελοκήπους στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της κόρης της Τζ. Ηλιάδου στο «Έθνος», επιβλήθηκε στην 90χρονη γιαγιά το πρόστιμο των 200 ευρώ και η ίδια δεν είχε καταλάβει τι ήταν το χαρτί που έβαλε στην τσάντα της.

«Το ανακάλυψα μόλις χθες , ψάχνοντας μέσα στην τσάντα της μητέρας μου. Η μάνα μου έβαλε κατευθείαν το χαρτί που της έδωσαν οι αστυνομικοί μέσα στην τσάντα της χωρίς να καταλάβει τι ήταν αυτό που της έδωσαν», δήλωσε η κόρη της γιαγιάς, προσθέτοντας ότι η μητέρα της πήγε στη λαϊκή φέτος μόνο δύο φορές λόγω του κρύου.

Με προηγούμενη δήλωση της, η κόρη της 90χρονης είχε καταγγείλει ότι η μητέρα της έμεινε νηστική για 12 και πλέον ώρες και της έδωσαν μόνο νερό και υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μίλησαν με ευγένεια στη μητέρα της.

Σχετικά Άρθρα: