X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 90χρονη.. που πουλούσε παντόφλες χωρίς άδεια

Περίεργα συναισθήματα προκαλεί η είδηση, ότι μία 90χρονη γυναίκα συνελήφθη την Πέμπτη 21 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι πουλούσε χωρίς άδεια τερλίκια (μάλλινες παντόφλες).

Όπως δήλωσε η κόρη της μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η 90χρονη μητέρα της που ζει με τον άρρωστο σύζυγο της, δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ της σύλληψης της, που έγινε όταν είχε στήσει τον πάγκο της στην οδό Βενιζέλου λίγο έξω από την λαϊκή αγορά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που δεν έχει άλλους πόρους, πουλούσε τις παντόφλες που έπλεκε μόνη της μόλις για δύο ευρώ.. και στήνει τον πάγκο της κάθε φορά που γίνεται λαϊκή.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κόρη της, τρεις αστυνομικοί πλησίασαν την 90χρονη και αφού την έβαλαν στο περιπολικό, την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων, πιθανότατα, μετά από καταγγελία άλλων μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς.

Στο αστυνομικό τμήμα της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και κατόπιν την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της σύλληψής της.

Τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ηλικιωμένη αφέθηκε ελεύθερη μετά τα μεσάνυχτα, με την οικογένειά της να καταγγέλλει ότι την είχαν νηστική για 12 και πλέον ώρες και της έδωσαν μόνο νερό..

Σχετικά Άρθρα: