X

Τον έδερνε η γυναίκα του αλλά.. την θέλει ακόμα

Ένας.. κακοποιημένος σύζυγος, εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στο σπίτι του για να καταγράψει τη γυναίκα του που τον επιτέθηκε, καθώς φοβόταν ότι η αστυνομία δεν θα τον πίστευε.


Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έμεναν στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και ήταν μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο κακοποιημένος σύζυγος είναι ο Νιλ Τουίντι, 45 χρονών και ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του τον κακοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια με διάφορους τρόπους ξυλοδαρμού.

Όλα άρχισαν από την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Η θυελλώδης σύζυγος Έλεν, αφού κλώτσησε και προσπάθησε να πνίξει με το πάπλωμα τον άνδρα της, αποφάσισε τελικά να το αναβάλλει και απλώς να τον βάλει να κοιμηθεί στον καναπέ. Πάλι καλά που δεν τον έβγαλε έξω..

Ο Νιλ ισχυρίζεται ότι η Έλεν δεν σταμάτησε την βία επάνω του ούτε και όταν γεννήθηκε η κόρη τους. Είχε κάνει επανελλειμένως παράπονα στην αστυνομία, αλλά εκείνοι του ζητούσαν αποδεικτικά στοιχεία που δεν είχε, γιατί τα γεγονότα συνέβαιναν όταν ήταν οι δυο τους στο σπίτι. Δεν δίστασε μάλιστα, να τον χτυπήσει στο κεφάλι μπροστά στην κόρη τους.

Στην αρχή το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο. Είχαν φίλους, πήγαιναν διακοπές μαζί και μάλιστα όπως δείχνουν φωτογραφίες τους στο Facebook, είχαν επισκεφθεί και την Ζάκυνθο.

Η σύζυγος, παραδέχθηκε στο δικαστήριο του Μάντσεστερ ότι ήταν υπεύθυνη για τους ξυλοδαρμούς στο σύζυγο της, αλλά εκείνη και ο δικηγόρος της το απέδωσαν στο.. πολύ ποτό. Στα πρώτα χρόνια που ήταν μαζί, εκείνη έπινε κρυφά. Μετά όμως το καθιέρωσε καθημερινά και το περίεργο είναι πως η Έλεν είναι δασκάλα.

Ο Νιλ ισχυρίζεται ότι κάποια φορά το 2005, σε οικογενειακές διακοπές, ήταν μαζί με τους γονείς του και εκείνη τον έσπρωξε και τον χαστούκισε στο πρόσωπο μπροστά τους. Μια άλλη φορά καθόταν με την κόρη του στον καναπέ και εκείνη άρχισε να τον χτυπάει χωρίς λόγο. Ίσως είχε πιει λίγο παραπάνω..

Ο δικηγόρος της είπε στο δικαστήριο ότι η δασκάλα Έλεν, είχε «σημαντικά προβλήματα ψυχικής υγείας» που προκλήθηκαν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Υπάρχουν και χειρότερα όμως, όπως με τον άνδρα που έδειρε την γυναίκα του για τα like στο facebook και την παραμόρφωσε.

Παρόλα αυτά, ο ξυλοδαρμένος κατ’ επανάληψη σύζυγος εξακολουθεί ακόμα να θέλει την γυναίκα του και πιστεύει ότι αν κόψει το ποτό θα διορθωθούν τα πράγματα.. Μήπως του άρεσε το ξυλάκι?

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 30 Νοεμβρίου 2017 01:03

Σχετικά Άρθρα: