X
    Κατηγορίες: Κόσμος

ΗΠΑ: Τουρίστρια ξυρίζει τα πόδια της μέσα σε δημόσια πισίνα – Βίντεο

Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι είναι περίοδος διακοπών και ελευθερίας. Όλοι αφήνουν το χειμωνιάτικο προφίλ τους και χαίρονται τα προνόμια της εποχής και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Η τουρίστρια όμως στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μάλλον.. το παράκανε.

Ίσως αισθάνθηκε λίγο πιο ελεύθερη από όσο επιτρέπεται και παραβίασε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Επίσης όπως θα δούμε και στο βίντεο, δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από την παρουσία των άλλων που βρισκόντουσαν στην πισίνα και απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Η γυναίκα αυτή, αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της μέσα σε μια δημόσια πισίνα γεμάτη με νερό, την ώρα που υπήρχαν και άλλα άτομα που κολυμπούσαν εκείνη την ώρα, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους, κατέγραψε το βίντεο και το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως θυμωμένος από την κίνηση και την συμπεριφορά της τουρίστριας που αδιαφορούσε για τους γύρω της και που εκείνοι με τη σειρά τους έκαναν πως δεν την βλέπουν.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και επισκέψεις. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε ένας χρήστης γράφοντας:

Σκέψου να καταπιείς κατά λάθος νερό σε αυτήν την πισίνα, όπως και ένας άλλος σχολίασε ότι: η γυναίκα αυτή αδιαφορεί για την γνώμη των άλλων, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για την τριχοφυΐα των ποδιών της.

Σχετικά Άρθρα: