X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τουρκία: Ομέρ Τσελίκ – Πολιτικός κωμικός και αλαζόνας ο Πάνος Καμμένος

Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ, εναντίον του Πάνου Καμμένου. Συγχρόνως, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει την στάση του Έλληνα υπουργού.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ομέρ Τσελίκ είχε χαρακτηρίσει τον Πάνο Καμμένο άμυαλο άνθρωπο και τώρα προχώρησε ακόμα περισσότερο, αποκαλώντας τον αλαζόνα πολιτικό κωμικό, που απλώς φέρει έναν υπουργικό τίτλο και ζητάει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει τις δηλώσεις του για την Τουρκία.

Η ΕΕ δεν μπορεί να διακηρύσσει τις αρχές της και συνάμα να αγνοεί τις διαρκώς προκλητικές δηλώσεις του κ. Καμμένου, σημειώνει σε ανάρτηση του στο twitter ο Τούρκος υπουργός αναφερόμενος στη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί αποστολής περαιτέρω ελληνικών στρατευμάτων στα σύνορα.

Ο Ομέρ Τσελίκ τόνισε πως η αλληλεγγύη στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπως συχνά αναφέρεται, θα πρέπει να βασίζεται στις αρχές της κοινής στάσης και συμπλήρωσε ότι η αλληλεγγύη της Ενωσης σε Ελλάδα και Κύπρο δεν βασίζεται σε αρχές.

Αυτός ο πολιτικός κωμικός που φέρει τον τίτλο Έλληνας υπουργός Άμυνας διαρκώς προκαλεί. Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη συναίνεσή της σε αυτόν τον προβοκάτορα, που μιλά για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων έναντι της Τουρκίας. Παρακολουθούμε τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Τσίπρα για τις πολιτικές και νομικές αρχές σε διάφορα ζητήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό, συνέχισε ο Τσελίκ, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να μην αγνοήσει τον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Πρέπει να καταδικάσει αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση. Οι αρχές είναι για όλους, δεν μπορούν να αγνοούνται ενώπιον των άδικων συμπεριφορών των μελών της, τονίζει με συνεχείς αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τούρκος υπουργός.

Σχετικά Άρθρα: