X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο

Επίθεση από Τούρκους χάκερς φαίνεται ότι δέχτηκε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, καθώς για λίγη ώρα εμφανιζόταν στην κεντρική σελίδα του ένα περίεργο μήνυμα στα τουρκικά.

Το εν λόγω μήνυμα έκανε έμμεση αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, λέγοντας ότι η χώρα μας δεν πρέπει να υποθάλπει τρομοκράτες.

Οι τεχνικοί του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, αφαίρεσαν άμεσα το μήνυμα, περίπου μετά από τρία λεπτά από την ώρα που εμφανίστηκε.

Η κυβερνοεπίθεση ήταν γραμμένη στην τουρκική και την αγγλική γλώσσα, απειλώντας ότι οι Τούρκοι θα ξαναρίξουν τους Έλληνες στη θάλασσα, όπως το είχαν κάνει και στο παρελθόν:

Συνεργάζεστε με τρομοκράτες, υποστηρίζοντας τα μέλη της οργάνωσης προδοτών FETO. Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε, έγραφε το μήνυμα.

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι οι οκτώ αξιωματικοί είναι πραξικοπηματίες και έχει πολλάκις εξαπολύσει πυρά κατά της Αθήνας αλλά και της ελληνικής Δικαιοσύνης για τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία.

Σχετικά Άρθρα: