X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τρίκαλα: Σκότωσε την γυναίκα του από ζήλια μπροστά στα παιδιά τους

Άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων το μεσημέρι της Δευτέρας, λόγω υπερβολικής ζήλιας. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο 52χρονος Κώστας Μπούκας που καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 42χρονη σύζυγο του Βάϊα Γκάνια που είχε καταγωγή από το Πετροχώρι του δήμου Πύλης.

Το ανδρόγυνο έμενε στο Μεγαλοχώρι σε σπίτι που είχε νοικιάσει. Η τραγική γυναίκα εργαζόταν σαν νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας. Ο σύζυγος και δολοφόνος της, την μαχαίρωσε μετά από έντονη λογομαχία, πολλές φορές στα πλευρά κυρίως και στην κοιλιακή χώρα, όπως και σε άλλα σημεία του σώματος της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζεύγους. Του 4χρονου γιου τους και της 14χρονης κόρης τους που ήταν εκείνη που βγήκε έξω από το σπίτι ζητώντας βοήθεια μετά από το έγκλημα.

Ο δράστης συνελήφθη κοντά στο γήπεδο του χωριού, αφού είχε και ο ίδιος τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, λέγοντας ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του. Το ζευγάρι έχει ακόμα μία 21χρονη παντρεμένη κόρη στο ίδιο χωριό και οι γείτονες την ειδοποίησαν μετά το περιστατικό.

Τα ανήλικα παιδιά, φροντίζει ο πεθερός της 21χρονης, ο οποίος μιλάει και στο βίντεο όπου όπως αποκάλυψε, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και οι συχνοί καυγάδες, συχνά κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

Το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με την μαρτυρία του πεθερού της κόρης της και την επόμενη ημέρα από την δολοφονία θα γινόταν το δικαστήριο. Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο, συμπλήρωσε ο μάρτυρας.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 22 Μαΐου 2018 03:38

Σχετικά Άρθρα: