X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Στη Σαουδική Αραβία είναι νόμιμο οι άνδρες να τρώνε τις γυναίκες τους

Είναι γνωστό ότι η Σαουδική Αραβία δεν είναι το ιδεώδες κράτος για τις γυναίκες, γιατί δεν έχουν ελευθερίες και δεν αναγνωρίζονται τα δικαιώματα τους. Υπάρχει όμως και ένας νόμος, ο οποίος ξεπερνάει ακόμη και την πιο τρελλή φαντασία. Επιτρέπει στους άνδρες να τρώνε τις γυναίκες τους όταν πεινάνε.

Μετά τις δολοφονίες χωρίς κάποια αιτία και τους λιθοβολισμούς μέχρι θανάτου που δέχονται οι γυναίκες, τώρα αυτός ο νόμος είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Σε πολλές χώρες, υπάρχουν διάφορα περίεργα έθιμα σεξ ή νόμοι που για την Ευρώπη ακούγονται ακραίοι και απάνθρωποι, αλλά αυτός ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Οι συνθήκες διαβίωσης για τις Αραβίνες όμως φαίνονται να αλλάζουν σιγά – σιγά, με την άρση του νόμου απαγόρευσης οδήγησης και το να επιτρέπουν στις γυναίκες να πηγαίνουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο κανιβαλιστικός αυτός νόμος, ξεκίνησε από έναν μουφτή, ο οποίος βγάζοντας τον, τόνισε ότι αυτό θα γίνεται μόνο όταν ο σύζυγος είναι πολύ πεινασμένος. Ο ηγέτης του κράτους όμως Αζίζ Μπιν Αμπτντουλάχ, εξέφρασε μεγάλη ανησυχία και είχε αντιρρήσεις για τον νόμο αυτό, μετά από σκληρές κριτικές που δέχθηκε.

Ο μουφτής είπε ότι δεν έχει δώσει Φετφά, αυτό είναι ένα είδος θρησκευτικού διατάγματος, που έχει τη δύναμη νόμου κι υπερβαίνει κάθε σχετική γνωμοδότηση που έχει εκδωθεί. Τονίζει θέλοντας να θεωρηθεί πιο απαλός αυτός ο νόμος, ότι μόνο σε κατάσταση εξαιρετικής πείνας θα μπορεί ο άνδρας να τρώει την γυναίκα του και όχι σε φυσιολογικές συνθήκες.

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Ιανουαρίου 2018 05:24

Σχετικά Άρθρα: