X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τροχαίο στην Πατησίων: Τι λέει η μία από τις δύο τραυματίες – Video

Μία από τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο στην Λεωφόρο Πατησίων που σημειώθηκε χθες Πέμπτη το πρωί περίπου στις 9:30 με θύματα δύο πεζές, είναι η κα Σοφία Ρουπακιά. Τραγική ειρωνεία είναι, ότι η 53 γυναίκα είναι κάτοικος Αγγλίας και θα επέστρεφε εκεί σήμερα Παρασκευή.

Οι άτυχες γυναίκες, χτυπήθηκαν από ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ένας Αλβανός, έπεσε σε νησίδα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης, με αποτέλεσμα να τις παρασύρει και να τις στείλει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου εκεί τις πάτησε αυτοκίνητο που περνούσε.

Η 53χρονη γυναίκα, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με πολλαπλά κατάγματα, ενώ η δεύτερη γυναίκα ηλικίας 51 ετών, βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου και η κατάσταση της θεωρείται από τους γιατρούς κρίσιμη.

«Δεν ξέρω. Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους. Δεν θυμάμαι τι έγινε. Έφευγα σήμερα για Αγγλία. Έκανα Πάσχα στον Βόλο με την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου αλλά αυτός έφυγε πιο νωρίς. Κι εγώ θα έφευγα μια εβδομάδα αργότερα. Κατέβηκα στην Αθήνα για να δω κάτι φίλους και είχα μια δουλειά και θα έφευγα σήμερα. Παρασκευή δεν είναι; Το βράδυ στις 7 έφευγα. Τώρα όμως δεν μπορώ να φύγω. Νομίζω κανένα μήνα θα μου πάρει αυτή η διαδικασία. Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη», είπε η 53χρονη Σοφία Ρουπακιά.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Μαΐου 2019 16:42

Σχετικά Άρθρα: