X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Τραμπ: Μετανάστες- «Πηγαίνετε σπίτι σας- Οι ΗΠΑ δεν το ανέχονται»- Vid

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, κάνει σφοδρή επίθεση εναντία στο καραβάνι των μεταναστών, που έχουν φτάσει στην Τιχουάνα του Μεξικού και παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σύνορα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του Twitter, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό και κατηγόρησε τους μετανάστες για εγκλήματα που διαπράττουν, όπως και τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί την εισβολή των μεταναστών στις ΗΠΑ.

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter:

«Ο δήμαρχος της Τιχουάνα του Μεξικού μόλις ανέφερε ότι η πόλη δεν είναι καλά προετοιμασμένη για να χειριστεί πολλούς από αυτούς τους μετανάστες, οι καθυστερήσεις για να διαχειριστούν αυτές τις εκκρεμότητες θα διαρκέσουν 6 μήνες. Ομοίως, οι ΗΠΑ δεν είναι καλά προετοιμασμένες για αυτή την εισβολή και δεν θα την υποστηρίξουν. Οι μετανάστες προκαλούν εγκληματικές πράξεις και μεγάλα προβλήματα στο Μεξικό. Πηγαίνετε στο σπίτι σας!», ήταν η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

Σημειώνεται, ότι εκδόθηκε διάταγμα από το Λευκό Οίκο, με το οποίο διευκρινίζεται ότι δεν θα έχουν δικαίωμα ασύλου, όσοι από τους μετανάστες παραβιάζουν τα σύνορα της Αμερικής. Οι ΗΠΑ είναι ανέτοιμες για αυτή την εισβολή και δεν θα τη στηρίξουν, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.





Σχετικά Άρθρα: