X

Γέμισε με τσιμέντο το αμάξι της γυναίκας του για να την εκδικηθεί

Αυτός ο σύζυγος ήταν αλλιώτικος από τους άλλους.. Δεν πρόκειται για συνηθισμένα πράγματα όπως η απιστία, αλλά έγινε έξαλλος γιατί η γυναίκα του άλλαξε το όνομα της χωρίς να του το πει, για να πάρει προαγωγή σε ένα σούπερ μάρκετ που εργαζόταν.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, επειδή αιστάνθηκε πολύ θιγμένος με την πράξη της, ήθελε να την εκδικηθεί με κάτι που θα την πειράξει πολύ. Τι ήταν? Το αυτοκίνητο της ήταν ότι πιο αγαπημένο είχε και το έπλενε μόνη της σχεδόν κάθε μέρα. Δεν της έκοψε όμως τα λάστιχα, ούτε της έσπασε τα τζάμια.. Ήθελε κάτι πιο πρωτότυπο.. Σκέφτηκε πως το πιο ακραίο ήταν να το γεμίσει με τσιμέντο, ώστε να μην μπορέσει να ξαναμπεί μέσα.

Αυτό το περίεργο συμβάν, έγινε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σούπερ μάρκετ που δούλευε η σύζυγος και το βιντεάκι το τράβηξε κάποιος περαστικός που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Ο οξύθυμος σύζυγος είχε καλέσει ένα φορτηγό ειδικό στο να ρίχνει τσιμέντο σε οικοδομές, είπε στον χειριστή να το παρκάρει δίπλα στο αυτοκίνητο της γυναίκας του και να βάλει την μάνικα μέσα στο ανοιχτό παράθυρο.

Στη συνέχεια,έδωσε εντολή στον χειριστή να ρίξει όλο το φορτίο με το τσιμέντο στο αυτοκίνητο, γεμίζοντας το μέχρι τα παράθυρα.

Μέσα σε λίγη ώρα το τσιμέντο είχε πήξει και το αυτοκίνητο ήταν πλέον άχρηστο.

Την αντίδραση της γυναίκας του δεν την ξέρουμε, ούτε και αν είναι ακόμα μαζί μετά από αυτό..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 13 Οκτωβρίου 2017 10:27

Σχετικά Άρθρα: