X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ο τυχερός που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Ο τυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου στην Ιταλία, είναι ο Μπιάτζιο Βίτα ένας 60χρονος παρκαδόρος από το Πινερόλο, κοντά στο Τορίνο. Έδωσε συνέντευξη, μετά από πολύ κυνήγι των δημοσιογράφων, που αμέσως ενδιαφέρθηκαν για να μάθουν τι θα κάνει με τα κέρδη. Αυτό είναι κάτι που γίνεται πάντα με τους νικητές λίγες ώρες μετά την κλήρωση της Ιταλικής Λοταρίας.

Ο Μπιάτζιο Βίτα ο οποίος αγόρασε το τυχερό λαχείο, ήταν στο πάρκινγκ και δούλευε, όταν κάποιος συνάδελφος του τον πληροφόρησε ότι έγινε η μεγάλη πρωτοχρονιάτικη κλήρωση. Έβγαλε το λαχείο από την τσέπη του και όταν το κοίταξε είδε ότι είχε το νούμερο που κέρδισε.

– Κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή. Το λαχείο το είχα αγοράσει για την κόρη μου για να της δώσω σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο, άρα η δική της τύχη βοήθησε να κερδίσουμε. Της είπα, κάνε ότι θέλεις με τα χρήματα. Είναι πάρα πολλά για εμένα και δεν τα θέλω, είπε ο Μπιάτζιο.

Το ποσό που κέρδισε ο τυχερός Ιταλός το βράδυ των Θεοφανείων, είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και πράγματι όπως είπε, τα είχε μεγάλη ανάγκη. Όπως δήλωσε, μάλλον αυτό δεν θα αλλάξει την ζωή του και θα συνεχίσει να εργάζεται στο πάρκινγκ σαν παρκαδόρος.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 8 Ιανουαρίου 2018 23:23

Σχετικά Άρθρα: