X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Χανιά: Εκτέλεσε τον 46χρονο πρόεδρο του χωριού έξω από το μαγαζί του

Ανάστατοι οι κάτοικοι των Χανίων στην Κρήτη, από το περιστατικό δολοφονίας του 46χρονου προέδρου της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου στα Χανιά, έξω από το κατάστημα μίνι μάρκετ που διατηρούσε, από 60χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν κτηματικές διαφορές και ο 46χρονος ήταν ένα άτομο αγαπητό σε όλους. Ο 60χρονος δράστης, δεν δίστασε να δολοφονήσει το θύμα με την καραμπίνα του, αφού έφτασε στο μίνι μάρκετ με το αγροτικό του αυτοκίνητο και ενώ κατευθύνθηκε προς κατάστημα του 46χρονου στο Βαμβακόπουλο, τον πυροβόλησε δυο φορές.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει γιατί τα τραύματα του αποδείχθηκαν μοιραία και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο 60χρονος στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και αφού παραδόθηκε ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Ο ισχυρισμός του ήταν ότι διέπραξε την δολοφονία, επειδή υπήρχαν κτηματικές διαφορές με το θύμα.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την αστυνομία και επειδή το θύμα με τον 60χρονο έμεναν στο ίδιο μέρος, η αστυνομία έχει λάβει μέτρα μήπως υπάρξουν επεισόδια εκδίκησης από την πλευρά συγγενών του 46χρονου.

Σχετικά Άρθρα: