X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γιάννης Βαρουφάκης: Τούρκοι χάκερς τον “χτύπησαν” στο Twitter

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, έπεσε θύμα τούρκων χάκερς που χτύπησαν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την Παρασκευή και έκαναν προκλητικές αναρτήσεις. Σε μία από αυτές, οι τούρκοι σχολίαζαν προκλητικά, “Περιμένετε για το στρατιωτικό τουρκικό έθνος”.

Οι χάκερς, είχαν αναρτήσει βίντεο με εθνικιστικό περιεχόμενο και μεταξύ άλλων, απόσπασμα ελληνικής παραγωγής που έδειχνε την ελληνική σημαία να πέφτει και να καλύπτεται από την σημαία της χώρας τους, όπως και βίντεο της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού την ώρα που ανέβαζε την Ελληνική σημαία στην Κύπρο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε πως «ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, ”κατελήφθη” από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα», αλλά οι Τούρκοι χάκερς απάντησαν: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Σκάσε» και διέγραψαν τα tweets του Βαρουφάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τούρκοι χάκερς επιτίθενται σε ελληνικές ιστοσελίδες και ας θυμηθούμε πως μέσα στο χρόνο χτύπησαν το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όπως και την Προεδρία της Δημοκρατίας.







Σχετικά Άρθρα: