X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βελόπουλος: Πέταξε μικρόφωνο και έφυγε από εκπομπή της Στάη-Vid

Πολύ έντονη κόντρα ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουνίου, μεταξύ του προέδρου του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκου Βελόπουλου και της παρουσιάστριας Έλλης Στάη, στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού Open Beyond, στην εκπομπή Open Mind.

Από την αρχή της εκπομπής, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε εκνευρισμένος και στη συνέχεια αφού συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή, ακολούθησε μία φορτησμένη συζήτηση και από την πλευρά του κ. Βελόπουλου και από την πλευρά της Έλλης Στάη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ξεκίνησε με παράπονο στην Έλλη Στάη, λέγοντας ότι περίμενε πολύ ώρα μέχρι να τον συνδέσουν με την εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Σπάσαμε το ρόδι». Στη συνέχεια, έδειξε έντονη δυσαρέσκεια όταν αναφέρθηκε ότι εάν η Ελληνική Λύση στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής.

Μετά από πέντε λεπτά έντονης αντιπαράθεσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος οργισμένος έβγαλε το μικρόφωνο, το πέταξε και αποχώρησε από την εκπομπή Open Mind. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η κόντρα υπήρξε και από τις δύο πλευρές.

Σχετικά Άρθρα: