X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βέροια: Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στο χέρι 24χρονης – Video

Επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στη Βέροια όταν ανατινάχθηκε ένα κινητό τηλέφωνο γνωστής εταιρίας και ενώ το κρατούσε στα χέρια της μία 24χρονη κοπέλα, φούσκωσε ξαφνικά στα χέρια της και έπιασε φωτιά και εξερράγη.

Έντρομη η 24χρονη πέταξε το κινητό τηλέφωνο στο χαλί και φώναξε για βοήθεια. Μαζί με τον πατέρα της και μία γειτόνισσα, κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά που ευτυχώς δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι.

Το περιστατικό, ανέφερε στον ΑΝΤ1 η ίδια η κοπέλα που ονομάζεται Ανδριάνα Αμανατίδου και είναι η κάτοχος της συσκευής, η οποία σχολίασε ότι από την γνωστή εταιρεία κινητών τηλεφώνων την ενημέρωσαν ότι θα γίνει απλώς αντικατάσταση του τηλεφώνου.

Τι είπε στον ΑΝΤ1 η κ. Αμανατίδου:

“Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια, παρά τρίχα, χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα. Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, πατούσα απ΄το πλάι το κουμπί.

Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα, πετούσα νερό και σβήσαμε τη φωτιά. Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα. Θα μπορούσε να είχε σκάσει στο αυτί μου.

Απλώς, ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδάκι. Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση, αλλά εγώ από δω και πέρα θα κινηθώ νομικά.”

Σχετικά Άρθρα: