X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μακρής: Φόβους για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα- Κηδεία στην Αυστραλία

Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Telegraph, αναφέρει ότι η σύζυγος του Γιάννη Μακρή Βικτώρια Καρύδα φοβάται τώρα για τη ζωή της, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου στη Βούλα.

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή, έγινε το Σάββατο στο νεκροταφείο Ρόκγουντ στο δυτικό Σίδνεϊ και τάφηκε δίπλα στην αδελφή του Βίκυ, που είχε πεθάνει από λευχαιμία πριν 30 χρόνια. Η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο και εκτός από τους γονείς και την σύζυγο του Γιάννη Μακρή, παραβρέθηκε ο γιος του από προηγούμενο γάμο και ο αδελφός του Άλεξ Μακρής.

Ο 82χρονος πατέρας του δολοφονηθέντος Στέλιος Μακρής, έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε σε ξένα ΜΜΕ: «Είμαι τόσο ταραγμένος. Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου. Ξέρεις πώς είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν».

Φίλοι του Γιάννη Μακρή, είπαν στην Daily Mail, ότι η πρώην εστεμμένη, playmate και γνωστό μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, σκέπτεται να μην ξαναγυρίσει στην Ελλάδα και να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία που είναι η πατρίδα του συζύγου της. Εκεί, θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της στην οικία των πεθερικών της στο Μόσμαν, ένα προάστιο του Σίδνεϊ.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε καμία περίπτωση. Είδε τον Γιάννη νεκρό, έχει τελειώσει με την Ελλάδα», δήλωσε στην Daily Telegraph αναφερόμενος στην Βικτώρια Καρύδα, άτομο που γνωρίζει καλά την οικογένεια Μακρή.

Φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα, που δημοσίευσε η Daily Telegraph.

Ο πατέρας του δολοφονηθέντα επιχειρηματία Στέλιος Μακρής, με την Βικτώρια.

Γιάννης Μακρής και Βικτώρια Καρύδα, στο γάμο τους στη Μύκονο.

Ο Γιάννης Μακρής με τον εκτελεστή του στις 31 Οκτωβρίου στη Βούλα.

Το πτώμα του επιχειρηματία μετά τη δολοφονία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 13 Νοεμβρίου 2018 00:57

Σχετικά Άρθρα: