X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Σπίτι της Φρίκης: Βίντεο που ανέβαζε στο Youtube η 17χρονη κόρη τους

Η 17χρονη κοπέλα ήταν αυτή που με την απόδραση της και την καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής σώθηκε, όπως και τα 12 αδέρφια της από το σπίτι της φρίκης που ζούσαν.

Πρόκειται για μία από τις κόρες των Ντέϊβιντ Άλεν Ταρπίν και της Λουϊζ Άννα Ταρπίν, που είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε κολαστήριο και κακοποιούσαν τα 13 παιδιά τους.

Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας βρήκαν τα παιδιά υποσιτισμένα, δεμένα με αλυσίδες στα κρεβάτια τους και όλο το σπίτι έβγαζε μία έντονη δυσοσμία.

Το 17χρονο κορίτσι που θα δούμε στο βίντεο, έφτιαχνε τραγούδια και τα ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στο Youtube. Ίσως ήταν ένας τρόπος για να ξεφεύγει από την πραγματικότητα και την φρίκη που ζούσε εκείνη και τα αδέρφια της.

Τα λόγια που χρησιμοποιούσε η 17χρονη, εκφράζουν τον ψυχικό της κόσμο και την αγωνία που βίωνε από τους γονείς τέρατα μέσα στο σπίτι της φρίκης, αυτή και τα 12 αδέρφια της:

  • Γειά σας, Είμαι εγώ και αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα, με τίτλο Τελείωσε.
  • Δεν θα επιστρέψω ζωντανή, θα μείνω μέχρι να πεθάνω.
  • Που είναι το κλειδί? Με κατηγορείς, δώσε μου ακόμα μια ευκαιρία.
  • Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα δύο χρόνια πριν. Λέγεται Τόσο αδύναμη..
  • Τι γίνεται τώρα? Τι θα κάνω? Κοίταξε με, εγώ είμαι.

Στο βίντεο θα δούμε και δύο σκυλάκια που είχε η οικογένεια Ταρπίν και σύμφωνα με την αστυνομία, τα φρόντιζαν περισσότερο από τα παιδιά τους. Επίσης στο βάθος του δωματίου που βλέπουμε στο βίντεο, διακρίνουμε στο πάτωμα ένα σωρό από ρούχα και γενικά ακαταστασία.

Σχετικά Άρθρα: