X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βίλια Αττικής: Συνελήφθη ο ληστής των ΕΛΤΑ

Συνελήφθη σήμερα Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ο Αλβανός κακοποιός που μαζί με συνεργούς του είχε κάνει ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια την Τρίτη στις 27 Νοεμβρίου.

Ο ληστής, είχε δραπετεύσει τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης μέσα από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ έκοψε με σύρμα το εξωτερικό κάγκελο και ξεκόλλησε το εσωτερικό που ήταν κολλημένο στον τοίχο.

Ο Αλβανός ληστής, σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν σε διαμέρισμα συγγενών του, σε διώροφη πολυκατοικία στην οδό Σωκράτους στο Δάσος Χαϊδαρίου. Εκεί έγινε η σύλληψη του από οργανωμένη επιχείρηση που συμμετείχαν και άνδρες των ΕΚΑΜ. Ο 40χρονος κακοποιός, αιφνιδιάστηκε και δεν προέβαλε καμμία αντίσταση όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συγκεκριμένος ληστής μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, εισέβαλλαν ένοπλοι σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφθασε άμεσα στο σημείο και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τραυματισμό του ενός εκ των τριών ληστών.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 22 Δεκεμβρίου 2018 22:07

Σχετικά Άρθρα: