X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βόλος: Κατηγορείται ιερέας για ασέλγεια σε 11χρονη με άδεια της μάνας

Αποτροπιασμό και σοκ προκαλεί στο Βόλο, η είδηση για τον 80χρονο ιερέα που βρίσκεται σε αργία και κατηγορείται γαι ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κοπέλλας έναντι αμοιβής και με την συγκατάθεση της μητέρας της.

Αυτό όμως που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι πως η μητέρα της 11χρονης είναι αυτή που έκανε τη συμφωνία με τον 80χρονο ιερέα, για να βρίσκεται με την κόρη της.

Ειδικότερα, η υπόθεση είναι η εξής: Ο 80χρονος και η 30χρονη Βουλγάρα συνευρέθηκαν ερωτικά και ο 80χρονος έδωσε χρήματα στην αλλοδαπή γυναίκα και την έπεισε με οικονομικό και υλικό όφελος να βρίσκεται με την την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 80χρονο ιερέα που αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη, έχοντας μαζί τους και το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα pet shop, για να αγοράσουν κάποιο κατοικίδιο.

Ο αστυνομικός συνέχισε την παρακολούθηση, γιατί του έκανε εντύπωση πως κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν ερημική παραλία του Βόλου.

Τότε ο αστυνομικός, ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις με την 11χρονη. Όπως αργότερα έγινε γνωστό ο 80χρονος ιερέας έχει οικογένεια, και βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Σχετικά Άρθρα: