X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βόλος: Χόμπι του το μαύρο, αλλά.. τα έβαψε μαύρα μετά τη σύλληψη του

Ο 47χρονος άνδρας είχε γίνει ο εφιάλτης των κατοίκων στο κέντρο του Βόλου και ειδικά στην περιοχή Κύματα και στις οδούς Γαλλίας, Αλεξάνδρας, Ι.Καρτάλη και Φιλελλήνων με την ψύχωση που είχε στο μαύρο χρώμα και του άρεσε να μουτζουρώνει με μαύρο σπρέι ότι έβρισκε μπροστά τους τις νύχτες.

Το έργο του ήταν πλούσιο, μαυρίζοντας αυτοκίνητα, εισόδους πολυκατοικιών, προσόψεις καταστημάτων και σπιτιών και γενικά οτιδήποτε είχε μεγάλη επιφάνεια ήθελε να το βλέπει μαύρο. Τελικά, τα έβαψε ο ίδιος μαύρα, μετά την σύλληψη του από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο λάτρης του μαύρου χρώματος, το τελευταίο βράδυ της καλλιτεχνικής του δράσης και πριν συλληφθεί επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς, είχε βάψει με το μαύρο σπρέι του πέντε αυτοκίνητα, τον εξωτερικό τοίχο ενός γυμναστηρίου, ένα περίπτερο, την πρόσοψη ενός καφέ-μπαρ και την είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Ο κατά φαντασία καλλιτέχνης, συνελήφθη στις 5:30 περίπου τα ξημερώματα και βρέθηκε να έχει και το σπρέι μαζί του. Παραδέχθηκε τις πράξεις του και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Βόλου με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 25 Απριλίου 2018 06:00

Σχετικά Άρθρα: