X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βόνιτσα: Κτηνωδία με 72χρονο – Έσερνε τον σκύλο του με αυτοκίνητο- Vid

Φρίκη προκάλεσε στους φιλόζωους της Αιτωλοακαρνανίας η κτηνωδία ενός 72χρονου που σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιοποίησε το zoosos, τον δείχνει να έχει δέσει τον σκύλο του στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του και να τον σέρνει για χιλιόμετρα. Στην αρχή βλέπουμε το άτυχο ζώο να τρέχει αλλά μετά το αυτοκίνητο σέρνει το σώμα του σκύλου που φαίνεται ακίνητο..

Υπήρξε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Βόνιτσας από την κα Γεωργία Τσαβαλά, που κατέθεσε στις 24 Δεκεμβρίου 2018, καθώς το βίντεο που βλέπετε, ενημερώθηκε πως στις 22 Δεκεμβρίου 2018, κάποιος έσυρε έναν σκύλο στην άσφαλτο στην περιοχή από την Βόνιτσα προς το Άκτιο Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως εξήγησε στο zoosos η κα Τσαβαλά όταν πήγε μαζί με την κόρη της και παρέδωσε το αντίγραφο με το αντίγραφο με το cd και έδωσε κατάθεση ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μία γυναίκα.

Η φιλόζωη γυναίκα όμω δεν σταμάτησε εκεί και στις 26 Δεκεμβρίου πήγε και πάλι στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο αξιωματικός υπηρεσίας, της είπε ότι ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου δεν φαίνεται καλά, ότι βρήκαν την ιδιοκτήτρια του οχήματος που ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε εκείνη το αυτοκίνητό της και ότι το σκυλί που σερνόταν είναι καλά!

Η υπόθεση όμως δεν κουκουλώθηκε και δύο εβδομάδες αργότερα, οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν και ταυτοποίησαν τον δράστη του φρικτού περιστατικού.

Ο δράστης είναι ένας 72χρονος Έλληνας, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κακοποίηση ζώου συντροφιάς, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ο 72χρονος θα αντιμετωπίσει το πρόστιμο που είναι αρκετά υψηλό όπως επιβάλλεται από τον νόμο για τέτοιες περιπτώσεις και την ποινική διαδικασία.

Δυστυχώς όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το σκυλάκι κατόρθωσε να ζήσει μετά από την φρικτή και θηριώδη μεταχείριση που είχε από τον ιδιοκτήτη του..


Σχετικά Άρθρα: