X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Την υιοθεσία των ανήλικων παιδιών του Γ. Μπαλταδώρου αποφάσισε η Βουλή

Η Βουλή, θα προχωρήσει στην στήριξη της οικογένειας και την υιοθεσία των ανήλικων παιδιών του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του εχθές Πέμπτη κατά την πτώση του μοιραίου Μιράζ 2000-5 στα ανοιχτά της Σκύρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο δελτίο Τύπου της Βουλής:

Η Βουλή θα προχωρήσει άμεσα στη στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου προβαίνοντας στην υιοθεσία των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εκφράζοντας έμπρακτα τη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, και ακολουθώντας την Απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, η οποία προβλέπει την υιοθεσία των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, ανακοινώνει ότι η Βουλή άμεσα θα προχωρήσει στη στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου προβαίνοντας στην υιοθεσία των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είχε προτείνει να υιοθετήσει η Βουλή τα δύο ανήλικα παιδιά του κυβερνήτη του Μιράζ 2000-5, σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου.

Σχετικά Άρθρα: