X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Βίαιη δολοφονία τρανς γυναίκας από 5 άνδρες. Βίντεο – Σκληρές εικόνες

Καταδικάστηκαν πέντε άνδρες, για την δολοφονία μετά από άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας τρανς, στις 15 Φεβρουαρίου του 2017 στη Βραζιλία. Οι δολοφόνοι της Νταντάρα Ντος Σάντος, καταδικάστηκαν από 14 χρόνια και 6 μήνες, έως και 21 χρόνια κάθειρξης.

Ο χρόνος φυλάκισης και των πέντε συνολικά, είναι 83 χρόνια. Οι δικηγόροι τους δήλωσαν ότι οι πράξεις τους δεν συνέβαλαν στο θάνατο του θύματος και θα προσφύγουν σε έφεση στα δικαστήρια της Βραζιλίας.

Η Νταντάρα Ντος Σάντος είχε συρθεί με βία έξω από το σπίτι της από τους 5 νεαρούς που ήταν κάτοικοι της Φορταλέζα της Βραζιλίας και ενώ εκείνη τους ικέτευε να της χαρίσουν την ζωή, οι 5 άνδρες γελούσαν και ενώ την προπηλάκισαν, την σκότωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο.

Επιτέθηκαν με βία στην Νταντάρα και την χτυπούσαν όλοι μαζί με μπουνιές, κλωτσιές, παπούτσια και μια μεγάλη σανίδα. Σε όλη τη διάρκεια αυτού του φρικτού εγκλήματος, υπήρχαν μάρτυρες που δεν αντέδρασαν και εκείνη έκλαιγε και παρακαλούσε για τη ζωή της.

Όταν εκείνη δεν μπορούσε από το πολύ ξύλο να σταθεί όρθια, την πέταξαν σε ένα καρότσι οικοδομής και συνέχισαν να την βρίζουν, να γελούν και ένας από παρεβρισκόμενους, τράβηξε βίντεο όλη την άγρια δολοφονία και το έδωσε στην αστυνομία.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει αποσυρθεί από το ίντερνετ, υπάρχει όμως ένα δεύτερο βίντεο που είναι καταγεγραμένες κάποιες σκηνές. Σε αυτό το δεύτερο βίντεο, φαίνεται η Νταντάρα Ντος Σάντος να είναι πεσμένη στο έδαφος και εκείνοι να την χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και μετά με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δίνουν οι αρχές της Βραζιλίας, δεν ήταν μόνο το ξύλο που της προκάλεσε τον θάνατο, αλλά στην αρχή την πυροβόλησαν δύο φορές στο πρόσωπο και στη συνέχεια την αποτελείωσαν με άγρια χτυπήματα.

Σχετικά Άρθρα: