X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Η ΕΛΑΣ μας εύχεται Καλές Γιορτές με ένα βίντεο υπερπαραγωγή

Η Ελληνική Αστυνομία μας εύχεται χρόνια πολλά για τις γιορτές, με ένα βίντεο που είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά και ανθρώπινο. Μας δείχνει τον άνθρωπο αστυνομικό, που είναι ανάμεσα μας και ένας από εμάς. Στο καταπληκτικό αυτό βίντεο βλέπουμε ρομπότ, σκυλιά, πυροτεχνουργούς σε αποστολές που διεκπεραιώνονται με επιτυχία.

Η ιστορία ξεκινάει με τον ήχο ενός συναγερμού και μας δείχνει ότι υπάρχει άμεση ανταπόκριση από την ΕΛΑΣ. Δείχνει επίσης τον σημαντικό ρόλο και την βοήθεια που προσφέρουν τα σκυλιά στην Αστυνομία, όπως στο βίντεο που θα δείτε, το λαγωνικό της δίωξης ναρκωτικών τσεκάρει το χριστουγεννιάτικο δένδρο για την ύπαρξη ουσιών.

Πολύ εντυπωσιακό είναι και το σημείο στο βίντεο που ο άνδρας των ΕΚΑΜ τοποθετεί το αστέρι των Χριστουγέννων, κατεβαίνοντας με σχοινί από ελικόπτερο που πετάει επάνω από την κορυφή του δένδρου. Όπως και η σκηνή που ο πυροτεχνουργός βάζει την πρίζα, για να ανάψουν τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δένδρου. Εμπνευστής για αυτό το βίντεο είναι ο κ. Γιώργος Μπασιάκος, από την ομάδα των social media της ΕΛΑΣ. Καλές γιορτές λοιπόν από την ΕΛΑΣ!!

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 29 Δεκεμβρίου 2017 16:21

Σχετικά Άρθρα: