X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Πραξικόπημα ζήτησε ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή – Βίντεο

Επεισόδιο και ακροδεξιό παραλήρημα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή. Μεταξύ άλλων εκφράσεων που χρησιμοποίησε και δεν γράφονται, έκανε λόγο για πραξικόπημα και ζήτησε από το βήμα της Βουλής τα κεφάλια του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυτής, μεταξύ άλλων αποκάλεσε άπατρι τον Αλέξη Τσίπρα και προδότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης είπε: καλούμε την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να τιμήσει τον όρκο της και να συλλάβει τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Παυλόπουλο προκειμένου να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, έκανε εισήγηση για την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση που διεξάγεται σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία και η Βουλή συμφώνησε ομοφώνως.

Εισηγούμαι κανείς εκ των κυρίων της Χρυσής Αυγής που είναι εγγεγραμμένοι να μιλήσουν, να μην έχουν αυτό το προνόμιο που δίνει η αίθουσα αυτή.

Εισηγούμαι κανείς εκ των κυρίων της Χρυσής Αυγής που είναι εγγεγραμμένοι να μιλήσουν, να μην έχουν αυτό το προνόμιο που δίνει η αίθουσα αυτή, συνέχισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Διότι πρέπει να δοθεί από την ελληνική Βουλή ένα μήνυμα προς όλο τον ελληνικό λαό, ένα μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης και ταυτόχρονα ένα μήνυμα καταδίκης του φασισμού και των εκφραστών τους, πατριδοκάπηλων που θέλουν, με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργήσουν αυτή την ατμόσφαιρα, ανέφερε ο κ. Βούτσης.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 16 Ιουνίου 2018 14:33

Σχετικά Άρθρα: