X

Τιμώρησε τον φίλο της με ψυχρολουσία αφού έψαξε το κινητό του

Η απάτη στα ζευγάρια είναι κακή συνήθεια.. Όλοι το γνωρίζουμε. Αν ανακαλύψαμε ότι η σύντροφος μας απάτησε, θα την διώξουμε με μεγάλη μας λύπη, ή θα.. ανταποδώσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχει και μια άλλη λύση όμως, να τιμωρηθεί. Όπως αυτό που έκανε το κορίτσι που ψάχνοντας το κινητό τηλέφωνο του φίλου της, βλέπει συνομιλία με μια άλλη κοπέλα που ονομάζεται Νικόλ και της γυρίζει το μάτι.. Η τιμωρία του; Μια κανάτα κρύο νερό επάνω από το κεφάλι του καθώς κοιμάται.. Και το χειρότερο ήταν ότι τον βιντεοσκοπεί με το κινητό, για να τον βάλει στο ίντερνετ.

Εκείνος ξυπνά από το παγωμένο νερό και είναι προφανές ότι είναι πανικόβλητος. Υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση για τα πράγματα, που στην πραγματικότητα είναι όλο το θέμα μία παρεξήγηση. Το τηλέφωνο που έλεγξε το κορίτσι; Ήταν το δικό της. Το τηλέφωνο που τον παίρνει βίντεο και τον καταγράφει νομίζει ότι είναι το δικό της, αλλά είναι το δικό του.

Τι είχε γίνει? Της άρεσε πολύ το τηλέφωνο του και πρόσφατα αγόρασε την ίδια μάρκα και μοντέλο κινητού με το δικό του. Το πιο αστείο στην υπόθεση είναι ότι ο νεαρός την είχε αποθηκεύσει σαν Νικόλ στο κινητό του, για να δείξει στους φίλους του ότι έχει πολλές κατακτήσεις και εκείνη δεν γνώρισε την συνομιλία τους μέσα στη φούρκα της..

Δείτε το βιντεάκι και προσέξτε να μην την πατήσετε και εσείς έτσι..

Σχετικά Άρθρα: