X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ζόραν Ζάεφ: Η τριώροφη βίλα αξίας 110.000 ευρώ στη Χαλκιδική – Βίντεο

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και του αρέσει να περνάει τα καλοκαίρια του στη χώρα μας. Έτσι, αγόρασε ένα τριώροφο σπίτι στην περιοχή Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική που επισκέπτεται συχνά και φιλοξενεί και πολλούς φίλους του.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων του είναι πολιτικοί, αλλά και επιχειρηματίες των Σκοπίων. Το σπίτι ή μάλλον το αρχοντικό του Ζόραν Ζάεφ, είναι σε θέση τόσο κοντά στη θάλασσα, που όπως λέμε το χτυπάει το κύμα.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες των Σκοπίων, η βίλα έχει πουληθεί μέσω τριών συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ και γι του λόγου το αληθές, οι ιστοσελίδες δημοσιεύουν και τα έγγραφα αγοραπωλησίας της βίλας.

Το αρχοντικό αγοράστηκε από τα πρώτα ξαδέρφια του Ζόραν, Trajce και Boban Zaev , αλλά στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν, φαίνεται μόνο η μία εκ των τριών συμβάσεων. Η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε στα 20.000 ευρώ και η πηγή μας λέει ότι πωλήθηκε μέσω άλλων δύο συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ, επισημαίνει η σκοπιανή Press24.

Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, αναφέρει η ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η αγορά της βίλας, έγινε στο τέλος του 2012.

Σε αναζήτηση που έκαναν οι γειτονικές ιστοσελίδες, βρήκαν ότι η πραγματική αξία του αρχοντικού είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φέρεται ότι κατέβαλε ο Ζάεφ και ειδικότερα στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, ένα τριώροφο σπίτι σαν του πρωθυπουργού των Σκοπίων, δεν μπορεί να κοστίζει λιγότερο από 300.000 ευρώ.


Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 21 Ιουνίου 2018 16:04

Σχετικά Άρθρα: