X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ζακ Κωστόπουλος: «Καθαρές» βρέθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Καθαρές βρέθηκαν να είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου και η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια περιπλέκουν την έρευνα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του popaganda.gr, στην εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Από τον έλεγχο, αποδεικνύεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος είχε κάποια προβλήματα στου πνεύμονες και την καρδιά, αλλά δεν ήταν επαρκή για να τον οδηγήσουν στο θάνατο. Επίσης, η εκτίμηση των ιατροδικαστών είναι ότι ο θάνατος του δεν προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής έκθεσης και ιστολογικής εξέτασης, που δημοσίευσε το popaganda.gr:

Σχετικά Άρθρα: