X
    Κατηγορίες: Viral

Σοκ: Βίντεο από τη γέννηση μικρού καρχαρία από αυγό

Ένας άντρας αγόρασε ένα μπαμπού καρχαρία για το θαλασσινό του ενυδρείο. Του είπαν ότι όταν το αυγό φτάσει σε ένα ορισμένο μέγεθος, θα πρέπει να το ανοίξει και να απελευθερώσει τον καρχαρία μωρό.

Οι καρχαρίες μπαμπού του είδους Chiloscyllium βρίσκονται στον Ινδο-Δυτικό Ειρηνικό από την Ιαπωνία μέχρι τη βόρεια Αυστραλία. Ανάλογα με το είδος, οι καρχαρίες μπορούν να γεννηθούν από τα αυγά που τοποθετούνται σε κατάλληλες συνθήκες για τα αυγά. Περίπου 100 είδη καρχαριών αναπαράγουν αυτόν τον τρόπο. Σε συνθήκες ενυδρείων σε σπίτια, οι περιπτώσεις αυτών των αυγών πρέπει να ανοίγονται από τον άνθρωπο, οπότε ο καρχαρίας μωρό βγαίνει με αυτόν τον τρόπο.

Όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο, πρώτα θα πρέπει να γεμίσετε ένα μπολ με νερό, οπότε ο νεογέννητος καρχαρίας θα έχει άμεσο χώρο. Μετά από αυτό ανοίγει μια μικρή τρύπα με ψαλίδι και αν δεν είναι αρκετά μεγάλη για να βγει το μικροσκοπικό καρχαριάκι, τότε θα πρέπει να κάνετε μια μεγαλύτερη τρύπα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το ψαλίδι για να μην βλάψετε τον καρχαρία μωρό.

Την στιγμή που ο καρχαρίας έρχεται σε επαφή με το νερό, ενστικτωδώς και αρχίζει το κολύμπι, κάτι που είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Ο ιδιοκτήτης φαίνεται στο βίντεο ευτυχισμένος για την επιτυχημένη προσπάθεια του να απελευθερώσει το καρχαριάκι μπαμπού και να το βάλει τελικά στο ενυδρείο του.

Ο λευκός καρχαρίας μπαμπού είναι ένας καρχαρίας που σύμφωνα με εκτιμήσεις, παρά το όνομα του, είναι ένα μικρό είδος καρχαρία που είναι αβλαβές για τους ανθρώπους. Ο λευκός καρχαρίας μπαμπού διατηρείται ως κατοικίδιο σε μεγάλα ενυδρεία στο σπίτι. Μπορεί να αναπτυχθεί μέχρι και 37 ίντσες.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον νέο ιδιοκτήτη του καρχαρία, που μετά την πρώτη ψαλιδιά, πήρε το θέμα στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει δύο επιπλέον ψαλιδιές για μεγαλύτερο χώρο ώστε να βγει ο καρχαρίας μπαμπού, που μάλλον εξερευνεί το καινούργιο του σπίτι.

Σχετικά Άρθρα: