X
    Κατηγορίες: Viral

Κίνα: Τι έκρυβε 51χρονος άντρας στη μύτη του – Σκληρό Βίντεο

Ένας 51χρονος άντρας από την Κίνα, υπέφερε από αιμορραγίες στη μύτη για πάνω από μία εβδομάδα όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο. Ο γιατρός βρέθηκε σοκαρισμένος, γιατί γρήγορα κατάλαβε τι προκάλεσε τον πόνο και το πρόβλημα της ρινορραγίας του.

Μία βδέλλα, ένα μικρό παράσιτο που πίνει αίμα, είχε μπει μέσα στη μύτη του φτωχού ανθρώπου που ζούσε σε άθλιες συνθήκες στο σπίτι του. Είναι άγνωστο πως η βδέλλα μπόρεσε και μπήκε στο ρουθούνι του 51χρονου, γιατί όπως δήλωσε δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Νομίζει όμως, ότι η βδέλλα μπορεί να ήταν στο νερό της βρύσης που έπινε ενώ εργάζονταν στην αγροτική επαρχία Γιουνάν της Κίνας την προηγούμενη εβδομάδα και πιθανολογεί ότι μπορεί να μπήκε από το στόμα του και στη συνέχεια εισχώρησε στη μύτη.

Ο άντρας αποφάσισε και πήγε στο νοσοκομείο μετά τις ισχυρές πιέσεις της γυναίκας του, που ισχυρίστηκε ότι είδε κάτι για δευτερόλεπτα μέσα στη μύτη του και μετά εξαφανίστηκε, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τους The New Straits Times της Μαλαισίας, ο γιατρός ήταν σε θέση να εντοπίσει την γιγαντιαία βδέλλα αφού με το ειδικό μηχάνημα, άνοιξε τη μύτη του άντρα στη σωστή ρινική κοιλότητα και μετά μπόρεσε να προχωρήσει στην αφαίρεση της.

Το βίντεο που έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο είναι πραγματικά σκληρό, γιατί βλέπουμε το γιατρό να βγάζει τη βδέλλα από τη μύτη του ανθρώπου, που είναι ακόμα ζωντανή και συρρικνωμένη. Το έχουν δει πάνω από 1,2 εκατομμύρια φορές στο Facebook και μοιράστηκε πάνω από 18.000 φορές.

Την ώρα της επέμβασης, ο 51χρονος Κινέζος σφίγγει τα μάτια του από τον πόνο και δικαιολογημένα, ενώ ο γιατρός ανοίγει το δεξί ρουθούνι για να έχει περισσότερο χώρο και με δύο λαβίδες αρχίζει σιγά σιγά να βγάζει το γιγαντιαίο παράσιτο. Οι New Straits Times εκτιμούν ότι η βδέλλα είχε μήκος τουλάχιστον τέσσερα εκατοστά.

Δυστυχώς, η Live Science αναφέρει ότι ένα τέτοιο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που έχει καταγραφεί, λόγω του ότι οι βδέλλες είναι μαλακές και πολύ μεταβλητές σε σχήμα. Ο γιατρός Σιντάλ, δήλωσε ότι γνώριζε αρκετές περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι δεν γνώριζαν αρχικά ότι υπήρχε βδέλλα στη ρινική κοιλότητα τους και το διαπίστωσαν μόνο εξαιτίας μιας επίμονης αιμορραγίας.

Το πιο εντυπωσιακό σε όλη την υπόθεση, είναι η έκπληξη που μας προκαλεί η έκφραση του άντρα, όταν ο γιατρός του δείχνει την βδέλλα που έβγαλε από το ρουθούνι και εκείνος απλά κοιτάζει απαθής, χωρίς να εντυπωσιάζεται..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 19 Αυγούστου 2018 03:06

Σχετικά Άρθρα: